fbpx Femtonics - Privacy Policy for career applicants

Privacy Policy

(Scroll down for the English Privacy Policy)

ADATV√ČDELMI t√°j√©koztat√≥

(√°ll√°sra jelentkezŇĎ p√°ly√°z√≥k szem√©lyes adatainak kezel√©s√©rŇĎl)

 

A jelen adatv√©delmi t√°j√©koztat√≥ kialak√≠t√°sakor k√ľl√∂n√∂s tekintettel vett√ľk figyelembe az Eur√≥pai Parlament √©s a Tan√°cs (EU) 2016/679 rendelete (2016. √°prilis 27.) a term√©szetes szem√©lyeknek a szem√©lyes adatok kezel√©se tekintet√©ben t√∂rt√©nŇĎ v√©delm√©rŇĎl √©s az ilyen adatok szabad √°raml√°s√°r√≥l, valamint a 95/46/EK rendelet hat√°lyon k√≠v√ľl helyez√©s√©rŇĎl (√°ltal√°nos adatv√©delmi rendelet, ‚ÄěGDPR‚ÄĚ), valamint az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l sz√≥l√≥ 2011. √©vi CXII. t√∂rv√©ny (a tov√°bbiakban: ‚ÄěInfotv.‚ÄĚ) rendelkez√©seit.

 

I. A kezelt személyes adatok köre

A Femtonics Kft.-n√©l bet√∂lthetŇĎ √°ll√°slehetŇĎs√©gekre jelentkezŇĎ √©rintett √°ltal megadott szem√©lyes adatok (pl.: n√©v, sz√ľlet√©si n√©v, sz√ľlet√©si hely √©s idŇĎ, anyja neve, lak√≥hely, iskolai v√©gzetts√©g, nyelvtud√°s, munkatapasztalat, k√©pm√°s, stb.) megad√°sa √∂nk√©ntes, azonban az √©rintett p√°ly√°zat√°nak elb√≠r√°l√°s√°hoz √©s az √©rintettnek az elb√≠r√°l√°s eredm√©ny√©rŇĎl sz√≥l√≥ √©rtes√≠t√©s√©hez, valamint a Femtonics Kft.-n√©l meg√ľresedŇĎ munkak√∂r√∂krŇĎl √©s bet√∂lthetŇĎ √°ll√°slehetŇĎs√©grŇĎl sz√≥l√≥ t√°j√©koztat√°s√°hoz elengedhetetlen bizonyos szem√©lyes adatok (√≠gy k√ľl√∂n√∂sen n√©v, elektronikus levelez√©si c√≠m, telefonsz√°m, iskolai v√©gzetts√©g) megad√°sa.

Az adatkezel√©s jogalapja √©s c√©lja, az adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

Az √©rintett adatait az Femtonics Kft. √°ltal feladott √°ll√°shirdet√©sre be√©rkezett p√°ly√°zatok elb√≠r√°l√°sa √©s a p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°s√°nak eredm√©ny√©rŇĎl sz√≥l√≥ √©rtes√≠t√©s, illetŇĎleg az adatkezelŇĎ √°ltal meghirdetett munkak√∂r√∂k bet√∂lt√©se, illetŇĎleg a Femtonics Kft.-n√©l meg√ľresedett munkak√∂r√∂krŇĎl √©s bet√∂lthetŇĎ √°ll√°slehetŇĎs√©gekrŇĎl sz√≥l√≥ t√°j√©koztat√°s c√©lj√°b√≥l kezelj√ľk.

A Femtonics Kft. √°ltal feladott √°ll√°shirdet√©sek eset√©n az √©rintett adatait a hirdet√©sben szereplŇĎ munkak√∂r bet√∂lt√©s√©ig √©s az √©rintettnek a p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°s√°r√≥l val√≥ √©rtes√≠t√©s√©ig kezelj√ľk azzal, hogy az √©rintett adatait legk√©sŇĎbb a jelentkez√©si hat√°ridŇĎ lej√°rt√°t k√∂vetŇĎ 60 nap eltelt√©vel t√∂r√∂lj√ľk.

Az √©rintett adatait az √©rintett erre vonatkoz√≥ kifejezett hozz√°j√°rul√°sa eset√©n konkr√©t √°ll√°shirdet√©s hi√°ny√°ban vagy a konkr√©t hirdet√©sben szereplŇĎ munkak√∂r bet√∂lt√©s√©t √©s az √©rintettnek a p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°s√°r√≥l val√≥ √©rtes√≠t√©s√©t k√∂vetŇĎen is kezelj√ľk azzal, hogy az √©rintett adatait legk√©sŇĎbb a szem√©lyes adatok megad√°s√°t k√∂vetŇĎ 5 √©v eltelt√©vel t√∂r√∂lj√ľk. Ebben az esetben az √©rintett adatait az adatkezel√©s idŇĎtartama alatt meg√ľresedŇĎ munkak√∂r√∂k bet√∂lt√©se √©s az √©rintettnek a Femtonics Kft.-n√©l meg√ľresedett munkak√∂r√∂krŇĎl, bet√∂lthetŇĎ √°ll√°slehetŇĎs√©gekrŇĎl sz√≥l√≥ t√°j√©koztat√°sa c√©lj√°b√≥l kezelj√ľk.

Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy ‚Äď a hat√°lyos jogszab√°lyok adta lehetŇĎs√©gek k√∂z√∂tt ‚Äď a Femtonics Kft. jogos √©rdek√©nek √©rv√©nyes√≠t√©se √©rdek√©ben (pl.: a p√°ly√°z√≥ √°ltal kezdem√©nyezett munka√ľgyi jogvita eset√©n) az √Ėn adatait tov√°bbi k√ľl√∂n hozz√°j√°rul√°s n√©lk√ľl, valamint a fenti jogalap megszŇĪn√©s√©t k√∂vetŇĎen is kezelhetj√ľk.

 

II. AZ ADATKEZELŇź ADATAI √ČS EL√ČRHETŇźS√ČGEI

Femtonics Kutat√≥ √©s FejlesztŇĎ Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g

Sz√©khely: 1094 Budapest, TŇĪzolt√≥ utca 59.
Cégjegyzékszám: 01-09-735548

Adószám: 13445243-2-43

K√©pviseli: Dr. Gergely Katona, c√©gvezetŇĎ

E-mail cím: hr@femtonics.eu

Weboldal: www.femtonics.eu

A Femtonics Kft.-vel val√≥ kapcsolatfelv√©tel tov√°bbi lehetŇĎs√©geit a Femtonics Kft. honlapja tartalmazza.

A Femtonics Kft. az be√©rkezett p√°ly√°zatok gyŇĪjt√©s√©t, t√°rol√°s√°t √©s elb√≠r√°s√°t munkav√°llal√≥i √ļtj√°n l√°tja el, √≠gy az √©rintett szem√©lyes adataihoz az √ľgyvezetŇĎ, operat√≠v vezetŇĎ, HR vezetŇĎ √©s a keres√©sben illet√©kes szakmai vezetŇĎ munkak√∂rben dolgoz√≥ munkav√°llal√≥ink, a munk√°juk v√©gz√©s√©hez sz√ľks√©ges m√©rt√©kben hozz√°f√©rnek.

 

III. AZ ADATFELDOLGOZ√ď ADATAI

Az internetes jelentkez√©s √©s kapcsolatfelv√©tel vonatkoz√°s√°ban a www.femtonics.eu weboldal, illetve az online jelentkez√©si ŇĪrlap √ľzemeltet√©se, valamint ŇĪrlap kit√∂lt√©s√©vel megadott szem√©lyes adatok r√∂gz√≠t√©se vonatkoz√°s√°ban t√°rhely-szolg√°ltat√≥t nem vesz√ľnk ig√©nybe.

 

IV. Az adatkezel√©ssel kapcsolatos jogok √©s jogorvoslati lehetŇĎs√©gek

Az √©rintett szem√©ly k√©relmezheti az adatkezelŇĎn√©l:

(a) t√°j√©koztat√°s√°t szem√©lyes adatai kezel√©s√©rŇĎl;

(b) a személyes adataihoz való hozzáférést;

(c) személyes adatainak helyesbítését;

(d) a GDPR 18. cikk (1) bekezdése és az Infotv. 19. § (1) bekezdése szerinti esetekben személyes adatai kezelésének korlátozását;

(e) szem√©lyes adatainak ‚Äď a k√∂telezŇĎ adatkezel√©s kiv√©tel√©vel ‚Äď t√∂rl√©s√©t vagy z√°rol√°s√°t.

Az √©rintett t√°j√©koztat√°s, helyesb√≠t√©s, z√°rol√°s vagy t√∂rl√©s ir√°nti k√©relm√©t a hr@femtonics.eu elektronikus levelez√©si c√≠mre v√°rjuk. Az √©rintett √≠r√°sbeli k√©relm√©re ‚Äď 15 napon bel√ľl ‚Äď a r√©sz√ľnkre √°tadott szem√©lyes √©s egy√©b adatainak kezel√©s√©rŇĎl √≠r√°sban t√°j√©koztat√°st ny√ļjtunk, halad√©ktalanul helyesb√≠tj√ľk adatait, illetve k√©r√©s√©re halad√©ktalanul t√∂r√∂lj√ľk azokat.

A GDPR 20. cikk (1) bekezd√©se √©rtelm√©ben az √©rintettet megilletŇĎ az adathordozhat√≥s√°ghoz val√≥ jog, azaz az √©rintettet jogosult arra, hogy az adatkezelŇĎ rendelkez√©s√©re bocs√°tott szem√©lyes adatokat tagolt, sz√©les k√∂rben haszn√°lt, g√©ppel olvashat√≥ form√°ban megkapja, tov√°bb√°, hogy ezeket az adatokat egy m√°sik adatkezelŇĎnek tov√°bb√≠tsa an√©lk√ľl, hogy az adatkezelŇĎ ezt akad√°lyozn√°. Az √©rintett jogosult arra, hogy ‚Äď amennyiben ez technikailag megval√≥s√≠that√≥ ‚Äď k√©rje a szem√©lyes adatok adatkezelŇĎk k√∂z√∂tti k√∂zvetlen tov√°bb√≠t√°s√°t.

Az érintett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; telefon: +36-1-391-1400; fax: +36-1-391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) bejelentéssel vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy a személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.

Az √©rintett a jogainak megs√©rt√©se eset√©n az adatkezel√©ssel √∂sszef√ľgg√©sben b√≠r√≥s√°ghoz fordulhat azzal, hogy az elj√°r√°s az √©rintett v√°laszt√°sa szerint a lak√≥helye vagy tart√≥zkod√°si helye szerinti t√∂rv√©nysz√©k elŇĎtt is megind√≠that√≥.

Az adatkezel√©ssel kapcsolatos jogokat √©s jogorvoslati lehetŇĎs√©geket r√©szletesen a GDPR III. √©s VIII. fejezetei, valamint az Infotv. II/A. √©s VI. fejezetei tartalmazz√°k.

 

V. Az adatkezeléssel kapcsolatos minden egyéb tény, adat

A Femtonics Kft. az érintett személyes adatait harmadik fél részére nem továbbítja.

A Femtonics Kft. minden, a rendelkez√©s√©re √°ll√≥, technikai √©s egy√©b eszk√∂zt ig√©nybe vesz az adatok biztons√°gos t√°rol√°sa, ŇĎrz√©se, valamint az adatokkal val√≥ vissza√©l√©s megelŇĎz√©se √©rdek√©ben. A kezelt szem√©lyes adatok jogosulatlan felhaszn√°l√°sa √©s az azzal kapcsolatos vissza√©l√©sek elker√ľl√©se √©rdek√©ben a Femtonics Kft. kiterjedt mŇĪszaki √©s √ľzemeltet√©si biztons√°gi int√©zked√©seket alkalmaz. A Femtonics Kft. biztons√°gi elj√°r√°sait rendszeresen ellenŇĎrzi √©s fejleszti.

 

VI. NYILATKOZAT

A jelen adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és megértettem, személyes adataim fentiek szerinti kezeléséhez kifejezetten hozzájárulok az állásra való jelentkezéssel.

 


 

PRIVACY POLICY

(on the processing of personal data of job applicants)

 

Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation “GDPR”) and Act CXII of 2011 (hereinafter referred to as “Privacy Act”). In English. Act CXII of 2011 on informational self-determination and freedom of information.

 

I. SCOPE OF PERSONAL DATA PROCESSED

The provision of personal data (e.g., name, birth name, place and time of birth, mother’s name, place of residence, education, language skills, work experience, image, etc.) provided by the person applying for job opportunities at Femtonics Kft. is voluntary, however it is essential to provide certain personal data (such as, in particular, name, e-mail address, telephone number, education) to inform the person concerned of the result of the assessment and to inform him or her about vacancies and future job opportunities at Femtonics Kft.

 

LEGAL BASIS AND PURPOSE OF DATA PROCESSING, DURATION OF DATA PROCESSING

The legal basis for data processing is the consent of the data subject.

The data of the data subject will be processed for the purpose of evaluating the applications received for job advertisements submitted by Femtonics Kft. and for notifying the applicants of the results of the evaluation of applications, filling the positions advertised by the data controller and informing subjects about vacancies and job possibilities at Femtonics.

In the case of open positions advertised by Femtonics Kft., the data of the data subjects will be processed for 60 days after the expiry of the application deadline or for the time necessary for the selection of the appropriate candidate, but no later than the date of concluding the employment contract.

In the absence of a specific job advertisement or after filling a position in the specific advertisement and notifying the data subject of the assessment of the application, the data of the data subject, with their express consent, will be processed by deleting it no later than 5 years after the provision of personal data. In this case, the data of the data subject will be processed for the purpose of filling vacancies during the data management period and informing the data subject about vacancies at Femtonics Kft.

Please note that – among the possibilities provided by the applicable legislation – in order to enforce the legitimate interest of Femtonics Kft. (e.g., in the case of an employment dispute initiated by the applicant) we may process your data without further consent and after the termination of the above legal basis.

 

II. CONTACT DETAILS OF THE DATA CONTROLLER

Femtonics Research and Development Limited Liability Company

Headquarters: 1094 Budapest, TŇĪzolt√≥ street 59.

Company registration number: 01-09-735548

Tax number: 13445243-2-43

Represented by: Dr. Gergely Katona, company manager

Email address: hr@femtonics.eu

Website: www.femtonics.eu

Further possibilities for contacting Femtonics Kft. are available on the website of Femtonics Kft.

Femtonics Kft. collects, stores, and evaluates the received applications through its employees, so the personal data of the data subject are accessed to the extent necessary for performing their duties by the managing director, operative manager, HR manager, HR employees and the relevant professional manager.

 

III. DATA OF THE DATA CONTROLLER

With regard to online applications and contacting via the www.femtonics.eu website, and for the recording of personal data provided by filling in the form, we do not use a hosting service provider.

 

IV. DATA PROCESSING RIGHTS AND OPTIONS OF LEGAL REMEDY

The data subject may request from the controller:

(a) information on the processing of their personal data;

(b) access to their personal data;

(c) the correction of their personal data;

(d) In cases according to article 18 (1) of GDPR and Privacy Act 19. § (1), restrictions on the processing of their personal data;

(e) the erasure or blocking of their personal data, with the exception of mandatory data processing.

Requests for relevant information, rectification, blocking, or deletion are welcome at hr@femtonics.eu. At the written request of the data subject – within 15 days – we will provide written information on the handling of their personal and other data provided to us, immediately correct their data, or delete them upon request.

Pursuant to Article 20 (1) of the GDPR, the data subject has a right to data portability, i.e., the data subject has the right to receive personal data provided to the controller in a structured, widely used, machine-readable form and to have this data transferred to another controller without being hindered by the controller. The data subject shall have the right, if technically feasible, to request the direct transfer of personal data between data controllers.

The rights and legal remedies related to data processing are detailed in chapters III. and VIII. of the GDPR. and II / A. and VI. of the Privacy Act.

 

V. ALL OTHER FACTS AND DATA RELATED TO DATA PROCESSING

Femtonics Kft. Does not transfer the personal data of the data subject to third parties.

Femtonics Kft. uses all technical and other means at its disposal in order to safely store and preserve the data and to prevent misuse of the data. Femtonics Kft. applies extensive technical and operational security measures in order to avoid unauthorized use of the processed personal data and related abuses. Femtonics Kft. regularly monitors and develops its security procedures.

 

VI. DECLARATION

I have read and understood this privacy policy, and I expressly consent to the processing of my personal data as described above by applying for the job.